За Нас

Плочки за баня, фаянс за кухня, теракота за антре, гранитогрес за дома,

 

Фирма‘’Кастелон Керамикс”, започва своето начало през 2001 година, като един от първите вносители на испанска керамика за България. Тя е наследник на няколко други фирми, като е започнала внос на испански плочки през Гърция още през 1992 година.

През тези над 30 години сме били водещ съдружник в Тера ин ООД, Кератон ООД, Сератон и Тайл импорт всичките с основна дейност - Търговия с керамични плочки, гранитогрес, фаянс, теракота, вани, душ панели, душ корита, паравани, огледала, санитарна нерамика и санитарна арматура, лайсни, фризове, декори, молдури, мрамор и гранит, лепила и фуги!

С натрупания опит ние се стараем, да осигурим на Вас, нашите клиенти, богато разнообразие от качествени продукти на достъпни цени! Невероятно ефектни ретро серии аранжирани от наш дизайнер, както и испанска класика с италиански привкус могат да се намерят в нашият склад! Следим съвременните тенденции на производството на продукти за обзавеждане и можем да реализираме и сътворим заедно и най-смелите проекти!

С годините сме заложили на фабрики с утвърдени имена в производството на подова и стенна керамика, гранитогрес, облицовки и т.н. Разполагаме с над хиляда артикула налични на склад , които се стараем да поддържаме постоянно. Предлагаме още богата гама от модели по каталог , които могат да бъдат доставени чрез индивидуална поръчка. Изградили сме стабилна връзка с дистрибутори и магазини в цялата страна, като Баня Лукс, Баня стил, АС-АТ Всичко за банята и т.н., където могат да бъдат видени и закупени продуктите които предлагаме.